19024
25/09/2017, 14:03

Aşdağul'un İlk Parkı Şehit Mahsuni Türkmen Parkımız Açıldı

Geçtiğimiz günlerde, beldemizde Şehit Mahsuni Türkmen adına yapılacak parkımıza kimliği belirsiz kişi veya kişilerce yapılan saldırı sonucu kurulacak oyun gruplarımız zarar görmüş ve park çalışmalarımız da kısa süreli olarak aksamıştı.

Belediye Başkanımız Dursun Uzunca, İç Anadolu Belediyeler Birliği Başkanı ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile görüşerek, beldemiz adına oyun grubu talebinde bulunmuş ve bu oyun grubu da beldemize hediye edilmişti.

Belediye olarak gerekli özveriyle kısa bir sürede tekrar çalışmalara başladık. Parkımızın oyun grubu ve spor fitness alanlarını tamamlanarak kullanıma açıldı.

Aynı zamanda Şehit Mahsuni Türkmen İlkokulunun hemen yanında yer alan parkımız, çocuklarımızın rahatça oyunlar oynayabileceği, ailelerimizin nefes alabileceği bir sosyal alan olarak tasarlandı. İçerisinde oturma alanları, hobi bahçesi gibi alanların da düzenleneceği parkımızın tamamı en kısa zamanda tamamlanacaktır.

Aşdağul'un her şeyin en iyisine layık olduğunu söyleyen Belediye Başkanımız Uzunca: " Biz Aşdağul'u seviyoruz, çocuklarımızı seviyoruz... Söz verdik ve sözümüzün de arkasındayız; çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz." diyerek parkımızı çocuklarımıza kavuşturdu.

Diğer Yazılar

Tüm Yazılar...